Free cookie consent management tool by TermsFeed
Alune Tigrate Uscate C&R TigerNuts 10-16mm 12.5kg

Alune Tigrate Uscate C&R TigerNuts 10-16mm 12.5kg

Stoc: Da
Cod: ATU125
215.00 Lei*pret cu TVA
215.00 Lei*pret cu TVA
Plateste in rate
* Doar pentru lei
Optiuni disponibile
Boilies Misel Zadravec High Protein Feeding Sweet Corn Tiger Nuts 20mm 5kg
110.00 Lei
-20%
Boilies Misel Zadravec Secret of Magic TigerNuts Cream brown 20mm 1kg
70.00 Lei 56.00   Lei
CSL Misel Zadravec Monster Carp Sweet Corn 1000ml
35.00 Lei
CSL Misel Zadravec Monster Carp Tigernuts 1000ml
35.00 Lei

Descriere

Alune Tigrate Uscate C&R TigerNuts 10-16mm 12.5kg


Alunele tigrate sunt de departe cele mai cunoscute si eficiente particule pentru pescuitul crapului si al tenului. Atractivitatea acestora consta in principal in textura crocanta si gustul dulce, iar faptul ca sunt tari va ajuta sa tineti departe speciile nedorite, cum ar fi somnul pitic sau pestii de talie mica. Sunt o sursa naturala de zaharuri naturale, fibre, vitamina E si grasimi nesaturate.

Este o nada recunoscuta si acceptata imediat atat pe lacuri comerciale cat si pe ape salbatice, iar acestea pot fi folosite atat individual, cat si in mix-uri de nadire, intregi sau sparte, sau ca si momeala de carlig. Prepararea alunelor tigrate este un proces relativ simplu, fiind nevoie doar de o perioada de 48-72h pentru hidratare dupa care se fierb timp de aprox 60 min. Se lasa din nou cateva ore la racorit, dupa cere se pot pastra congelate pentru o perioada de pana la 4-6 luni. Un aspect foarte important este ca apa folosita la hidratare sa nu fie aditivata, pentru a nu crea un mediu saturat care sa impiedice absorbtia acesteia. Lichide nutritive, arome sau indulcitori pot fi folosite cu succes insa va recomandam introducerea acestora in inainte sau dupa fierbere, in functie de cantitate. Inainte de fierbere va recomandam folosirea indulcitorilor concentrati sau al aromelor iar lichide precum Tigernut Extract, Melasa, Corn Syrup etc. sa fie introduse doar dupa fierbere.

O alta modalitate de preparare cunoscuta este aceea in care se fierb alunele dupa care se adauga aproximativ 250g zahar per kg si se lasa aproximativ 48h, perioada in care acestea incep sa fermenteze iar lichidul se transforma intr-un sirop dens si lipicios. Totusi pentru a preveni alterarea acestora este necesar ca dupa maxim 48h de la fierbere acestea sa fie folosite sau congelate, procesul de fermentatie al alunelor tigrate nefiind unul de lunga durata, precum in cazul porumbului de exemplu.

Valori nutritionale:

  • Carbohidrati: 65%;
  • Grasimi: 22%;
  • Fibre: 16%;
  • Proteine: 4.6%;

Diametru:

  • Large 10-16mm fierte;

Cantitate: 12.5kg.

Caracteristici

Producator: Mišel Zadravec
UM: BUC
Cantitate Colet: 1



Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Recent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙